ΚΟΣΜΟΣ

«7,5 μηνών, μεταχειρισμένο, πόσο πιάνει;»: Συναγερμός με μπαμπά που έβαλε «ενέχυρο» το μωρό του

«7,5 μηνών, μεταχειρισμένο, πόσο πιάνει;»: Συναγερμός με μπαμπά που έβαλε «ενέχυρο» το μωρό του

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Ρίτσαρντ Τζόρνταν όταν άκουγε έναν άνδρα να τον ρωτά πόσο... πιάνει το μωρό του ως ενέχυρο. 

Όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενεχυροδανειστηρίου της Φλόριντα, ο 43χρονος – που στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως Μπράιαν Σλόκουμ – μπήκε στο κατάστημα με το μωρό του μέσα σε ριλάξ. «Αυτό διαθέτω», φέρεται να είπε ο 43χρονος αφήνοντας το μωρό στον πάγκο και προσθέτοντας: «Είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο, 7,5 μηνών, πόσο πιστεύεις πως πιάνει;»

Παρότι ο πατέρας αργότερα παραδεχόταν πως έκανε πλάκα, ο ιδιοκτήτης του ενεχυροδανειστηρίου τρομοκρατήθηκε και ενημέρωσε αμέσως τις αρχές, που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 43χρονου.

«Μιλούσε σοβαρά. Μου έδειξε το μωρό και μου είπε: Μπορώ να το βάλω ενέχυρο;» τόνισε ο Τζόρνταν, σημειώνοντας πως κάλεσε τις αρχές φοβούμενος για την τύχη του μωρού.

Ο Σλόκουμ επικοινώνησε ο ίδιος με το αστυνομικό τμήμα, όταν διαπίστωσε μέσω social media πως αναζητείτο μέσω του βίντεο από την κάμερα ασφαλείας.

«Δεν το βρήκαν αστείο καθόλου και αφιερώθηκε πολύς κόπος, χρόνος και χρήμα στο ζήτημα» τόνισε αργότερα ο Σλόκουμ, μονογονέας που φτιάχνει χιουμοριστικά – τουλάχιστον για τον ίδιο – βίντεο και τα μοιράζεται μέσω social media.

Εναντίον του δεν ασκήθηκε δίωξη. «Ο Σλόκουμ ισχυρίζεται πως η επίσκεψή του στο ενεχυροδανειστήριο ήταν φάρσα και πως ήθελε να ποστάρει το δικό του βίντεο στα social media» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ