ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη γκάφα σε εστιατόριο: Υπάλληλος σέρβιρε κατά λάθος σπάνιο κρασί αξίας 5.800 δολαρίων

Απίστευτη γκάφα σε εστιατόριο: Υπάλληλος σέρβιρε κατά λάθος σπάνιο κρασί αξίας 5.800 δολαρίων
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Πελάτες εστιατορίου έλαβαν ένα απρόσμενο δώρο και λίγο... φθηνότερο από αυτό που παρήγγειλαν, απολαμβάνοντας κρασί αξίας 5.800 δολαρίων λόγω ενός λάθους υπαλλήλου!

Ο πελάτης σε εστιατόριο του Μάντσεστερ παρήγγειλε ένα κρασί του 2001, αξίας 355 δολαρίων, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του CNNi. Ωστόσο, έλαβε ένα μπουκάλι, ναι μεν του 2001, αλλά 5.445 δολάρια ακριβότερο

«Στον πελάτη που κατά λάθος του σερβίραμε ένα μπουκάλι Chateau le Pin Pomerol 2001, το οποίο τιμολογείται στο μενού μας στις 4.500 λίρες, ελπίζουμε να απολαύσατε το βράδυ σας. Για το μέλος του προσωπικού που το σέρβιρε κατά λάθος, ψηλά το κεφάλι! Τέτοια λάθη συμβαίνουν και σε αγαπάμε ούτως ή άλλως» έγραψε το εστιατόριο στο Twitter.

Το εστιατόριο δεν έμεινε πάντως μόνο σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά έκανε άλλη μία, στην οποία παρουσιάζει τα δύο μπουκάλια κρασιού, το ένα δίπλα στο άλλο, γράφοντας: «Μοιάζουν πολύ, έτσι δεν είναι;» ενώ είναι εντελώς διαφορετικά!

Όπως και να έχει, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου μετέτρεψαν την γκάφα του υπαλλήλου σε… διαφήμιση, «εισπράττοντας» πολλά περισσότερα από την αξία του κρασιού, αφού το περιστατικό έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.

Hawksmoor restaurant accidentally serves diner wine worth nearly $6,000
Gianluca Mezzofiore, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ