ΚΟΣΜΟΣ

Νέος βασιλικός γάμος στη Βρετανία: Παντρεύτηκε η Λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνσδορ

Νέος βασιλικός γάμος στη Βρετανία: Παντρεύτηκε η Λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνσδορ
(Victoria Jones/Pool via AP)

Ένας ακόμα βασιλικός γάμος τελέστηκε χθες, Σάββατο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Ουίνσδορ, εκεί όπου παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ τον περασμένο Μάιο.

Αυτή τη φορά, τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνσδορ, κόρη του πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ.

Η 38χρονη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 40χρονο Τόμας Κίνγκστον, οικονομολόγο, ο οποίος φημολογείται πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Πίπα Μίντλετον, αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι γαλαζοαίματοι οι οποίοι παραβρέθηκαν στην τελετή. Εκτός από τους γονείς και τον αδελφό της νύφης, το «παρών» έδωσαν η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος δεν συνόδευε τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, αλλά την ηθοποιό Sophie Winkleman, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδερφό της νύφης.

Αλλά και η Πίπα Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους, τους γονείς της Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και τον αδελφό της Τζέιμς μαζί με την νέα Γαλλίδα σύντροφό του ήταν εκεί.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή με μάξι δαντελένιο νυφικό της Ιταλίδας σχεδιάστριας Λουίζα Μπεκάρια, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την ανιψιά της βασίλισσας και συνοδευόταν από αέρινο πέπλο μήκους έξι μέτρων.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετά χρόνια, και αρραβωνιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο νησί Σαρκ. Η λαίδη Γκαμπριέλα εργάζεται σε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων στο Λονδίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ