ΚΟΣΜΟΣ

Blogger ψάχνει απεγνωσμένα τη φωτογραφική της μηχανή που είναι γεμάτη ημίγυμνες φωτογραφίες

Blogger ψάχνει απεγνωσμένα τη φωτογραφική της μηχανή που είναι γεμάτη ημίγυμνες φωτογραφίες
Facebook/Lily the Nomad

Γαλλίδα blogger ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια για να βρει τη χαμένη της φωτογραφική μηχανή, η οποία είναι γεμάτη μεημίγυμνες φωτογραφίες της.

Η νεαρή ξέχασε την πολύτιμη φωτογραφική στο νησί Σκάι της Σκωτίας. Η Lily the Nomad (όπως συστήνεται στα social media) έχει δικό της blog.

Την περασμένη Πέμπτη είχε σταματήσει κάπου για να θαυμάσει το τοπίο, αλλά όταν έφυγε άφησε πίσω τη φωτογραφική μηχανή της.

Η Lily είχε ξεκινήσει ένα πρότζεκτ για ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτού, φωτογραφιζόταν γυμνόστηθη σε διάφορα σημεία του κόσμου. Όλο το υλικό της βρίσκεται μέσα στη φωτογραφική μηχανή που έχασε.

«Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη από την καλοσύνη των Σκωτσέζων, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που βρήκαν τη φωτογραφική μηχανή μου είναι πρόθυμοι να μου τη δώσουν πίσω, απλά δεν έχουν βρει τρόπο να με εντοπίσουν» αναφέρει η blogger σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.

«Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στη μηχανή είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο από τον Νοέμβριο του 2017 και έκτοτε ασχολούμαι και με το πρότζεκτ που ονομάζεται “Lily”. Στόχος μου είναι να κυκλοφορήσω ένα βιβλίο με όλες αυτές τις εικόνες και να δώσω δύναμη στις γυναίκες να γίνουν πιο ελεύθερες και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Θέλω, επίσης, να ευαισθητοποιήσω σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Η γιαγιά μου πάλεψε για να τον νικήσει και γι’ αυτό και επέλεξα να βγάζω τόπλες φωτογραφίες» συμπληρώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ