ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Σάλος με γυμνές φωτογραφίες blogger σε «ιερή λίμνη»

Κολομβία: Σάλος με γυμνές φωτογραφίες blogger σε «ιερή λίμνη»
Instagram/melocotona_reyes

Σάλο έχουν προκαλέσει οι γυμνές φωτογραφίες blogger στην Κολομβία.

Η Tatiana Reyes κατηγορείται για «βεβήλωση ιερής λίμνης» προκαλώντας οργή στους κατοίκους της χώρας, καθώς φωτογραφήθηκε γυμνή, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία της με τα χέρια- στα νερά της λίμνης Paramo de Santurban.

«Δεν σεβάστηκε το σημείο και φωτογραφήθηκε μόνο και μόνο για να γίνει διάσημη» υποστηρίζει ο επικεφαλής του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για την προστασία της περιοχής.

«Καταδικάζουμε το περιστατικό γιατί αυτά είναι ιερά εδάφη για εμάς εδώ και η κίνησή της δείχνει έλλειψη σεβασμού για το φυσικό περιβάλλον που προσπαθούμε να προστατέψουμε» συμπληρώνει.

Η blogger δέχεται σφοδρή κριτική και από περιβαλλοντολόγους, οι οποίοι τονίζουν ότι η είσοδος στα νερά δεν επιτρέπεται καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος.

https://www.instagram.com/p/BxjGXqyA0HE

Από την πλευρά της η Reyes υποστηρίζει ότι επισκέπτεται συχνά τέτοιες περιοχές και βγάζει γυμνές φωτογραφίες διότι είναι «φυσιολάτρης γυμνιστής». Υποστηρίζει μάλιστα πως δεν ήθελε να μολύνει τα νερά, αντιθέτως επιθυμούσε να προβάλει την περιοχή.

«Δεν πιστεύω ότι πέντε ή δέκα λεπτά μέσα στο νερό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο οικοσύστημα. Ήταν μια ημέρα με φίλους, κάναμε μια βουτιά και αυτό ήταν όλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ