ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαντλίν: Πού βρισκόταν όταν εξαφανίστηκε σύμφωνα με αστυνομικό

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαντλίν: Πού βρισκόταν όταν εξαφανίστηκε σύμφωνα με αστυνομικό
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/INTERPOL / HANDOUT

Μία νέα τροπή «πήρε» η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, σχετικά με την τοποθεσία από την οποία φέρεται να απήχθη.

Αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες από την αρχή της υπόθεσης αποκάλυψε πως πιθανώς η Μαντλίν Μακάν να μην απήχθη από το δωμάτιό της -όπως πιστευόταν ως τώρα-, αλλά από τον δρόμο.

Ο Jim Gable υποστηρίζει το ενδεχόμενο η μικρή να περιφερόταν στον δρόμο λίγο πριν την αρπάξει κάποιος.

«Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως η Μαντλίν αγνοείται. Είτε κάποιος την πήρε από το δωμάτιό της, είτε περιφερόταν στον δρόμο και κάποιος άγνωστος την έβλαψε» αναφέρει ο Gable σύμφωνα με τη The Sun.

Κοντινό πρόσωπο της οικογενείας, ωστόσο, αναφέρει πως πρόκειται για ένα «γελοίο ενδεχόμενο καθώς υπήρχαν πολύ βαριά παντζούρια που προφανώς ένα μικροσκοπικό παιδί δεν μπορούσε να ανοίξει».

«Θέμα χρόνου να ομολογήσει ο απαγωγέας της»

Ο ίδιος ο αστυνομικός αποκάλυψε λίγο καιρό πριν πως «είτε ο απαγωγέας της, είτε συνεργός του, κάποια στιγμή, για όση ζωή μου απομένει, θα ομολογήσουν».

Ο Βρετανός ντετέκτιβ εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του πως την ίδια ακριβώς στιγμή οι αστυνομικοί θα ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης.

«Πιστεύω ειλικρινά πως είτε μία προτροπή στη συνείδηση κάποιου, είτε η προχωρημένη τεχνολογία κάποια στιγμή -σε όση ζωή μου απομένει- θα μας οδηγήσουν στο να ανακαλύψουμε τι πραγματικά συνέβη στη Μαντλίν. Το πιστεύω ειλικρινά. Είτε αυτό έχει να κάνει με τον εντοπισμό ή την ομολογία του απαγωγέα, είτε με κάποιον που είδε κάτι εκείνο το βράδυ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Gamble σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

«Κάποιος σίγουρα έχει υποπτευθεί κάτι, αλλά για δικούς του λόγους το έχει κρατήσει για τον εαυτό του. Όσο περνάει ο καιρός όμως, οι σχέσεις αλλάζουν. Το ίδιο και οι άνθρωποι που έχουν κάνει άσχημα πράγματα, καθώς μπορεί να βιώσουν κάτι που θα τους αλλάξει όλη τους τη ζωή και θα θέλουν πλέον να πουν την αλήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ