ΚΟΣΜΟΣ

Οι χάκερ, το μπλόκο και οι ακατάλληλες φωτογραφίες: Η καλλονή που εισέβαλε στο Champions αποκαλύπτει

Οι χάκερ, το μπλόκο και οι ακατάλληλες φωτογραφίες: Η καλλονή που εισέβαλε στο Champions αποκαλύπτει

Κατά εκατομμύρια αυξήθηκαν οι followers της ξανθιάς καλλονής που, σχεδόν, «έκλεψε» την παράσταση κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.

Ωστόσο, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να «κλείσει» το λογαριασμό της, καθώς παραβίαζε τους όρους της. Βέβαια, η Kinsey Wolanski δεν πτοείται και υπόσχεται να επανέλθει.

Την απάντησή της στο «μπλόκο» του Instagram έδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, όπου αναφέρει ότι «χάκερ εισέβαλαν στο προφίλ της και ανέβασαν ακατάλληλο περιεχόμενο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί».

«Όταν “εκτοξεύεσαι” στους 2,5 εκατομμύρια followers σε ένα βράδυ και μετά σου χακάρουν το προφίλ. Πρόκειται για ένα συναισθηματικό… τρενάκι» γράφει η πλέον διάσημη Wolanski.

Το μοντέλο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα Τότεναμ – Λίβερπουλ το Σάββατο και τον διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό μαγιό και τα πλούσια προσόντα της.

Η Wolanski φαίνεται πως… παραδειγματίστηκε από τον 27χρονο Ρώσο σύντροφό της, ο οποίος έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς σπουδαίους αγώνες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς και αγώνας μεταξύ των Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, όπου ο Vitaly Zdorovetskiy εισέβαλε στο γήπεδο, έχοντας γράψει πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ