ΚΟΣΜΟΣ

O πρίγκιπας Χάρι δεν «μάλωσε» τελικά τη Μέγκαν Μαρκλ - Δείτε τι συνέβη πραγματικά

O πρίγκιπας Χάρι δεν «μάλωσε» τελικά τη Μέγκαν Μαρκλ - Δείτε τι συνέβη πραγματικά
AP Photo/Frank Augstein

Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, ασχολήθηκαν ιδιαίτερα πριν από λίγες μέρες, με μία «αμήχανη» όπως τη χαρακτήρισαν, στιγμή, μεταξύ τουπρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως μετέδωσαν τότε, ο πρίγκιπας Χάρι «έβαλε σε τάξη» τη Μέγκαν, η οποία φαινόταν να νιώθει άβολα ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Στο βίντεο, το οποίο είδε το «φως» της δημοσιότητας, η Δούκισσα του Σάσεξ γυρνάει προς τα πίσω για να μιλήσει στον Χάρι. Τότε εκείνος, της ζητάει να γυρίσει μπροστά της.

«Γύρνα μπροστά. Κοίτα» φέρεται να της λέει ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως υποστηρίζει ωστόσο η εφημερίδα Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι δεν «μάλωσε» τη Δούκισσα, απλά την ενημέρωνε ότι έπρεπε να γυρίσει το κεφάλι της μπροστά, καθώς ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να παίζει ο Εθνικός Ύμνος.

Το «επίμαχο» γεγονός σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εμφανίζονται στο μπαλκόνι των Ανακτόρων και κοιτούν το πλήθος, το οποίο παρακολουθεί τις εκδηλώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ