ΚΟΣΜΟΣ

Το αγόρι της έκρυβε το «Σατανά»: Δολοφόνησαν 14χρονη μετά από βασανιστήρια και βιασμό

Το αγόρι της έκρυβε το «Σατανά»: Δολοφόνησαν 14χρονη μετά από βασανιστήρια και βιασμό
social media

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ενός φρικιαστικού εγκλήματος συγκλονίζουν τις τελευταίες στο Δουβλίνο, όπου δύο 14χρονα αγόρια τα οποία είχαν εμμονή με τον Σατανά, κακοποίησαν σεξουαλικά και δολοφόνησαν μια συνομήλική τους μαθήτρια σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, το ένα από τα δύο αγόρια παρακολουθούσε, καθώς ο φίλος του κακοποιούσε σεξουαλικά τη 14χρονη, προτού της προκαλέσουν θανάσιμα τραύματα. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν πολλά σκισμένα κομμάτια από τα ρούχα, αλλά και τα εσώρουχα του κοριτσιού τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, μαρτυρώντας την κακοποίηση που υπέστη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Ana Kriegel έφυγε από το σπίτι της νωρίς το απόγευμα της 14ης Μαΐου του 2018, νομίζοντας ότι θα συναντήσει το αγόρι που της άρεσε. Εκείνο ωστόσο την οδήγησε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου περίμενε ένας φίλος του.

Την ώρα που η μητέρα της άρχισε να την ψάχνει, εκείνη ήταν ήδη νεκρή...

Όπως εκμυστηρεύτηκε η χαροκαμένη μητέρα, ανησύχησε αμέσως όταν ανακάλυψε ότι η κόρη της είχε φύγει με ένα από τα αγόρια.

Το γυμνό πτώμα της Ana βρέθηκε στο εγκαταλειμμένο σπίτι τρεις μέρες αργότερα. Έφερε γύρω στα 50 τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ είχε έναν επίδεσμο στο λαιμό. Σε ένα μπλουζάκι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκαν λεκέδες από σπέρμα που ανήκε σε ένα από τα αγόρια.

Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι η αιτία θανάτου της κοπέλας ήταν τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και το λαιμό, ενώ όπως είπε, υπήρχαν ίχνη βίαιης σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα δύο αγόρια -τα οποία αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες- κρίθηκαν ένοχα για δολοφονία.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως όταν το ένα από τα αυτά επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ της δολοφονίας φέροντας διάφορα τραύματα, ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν δύο άντρες στο πάρκο όπου είχε συναντήσει τη 14χρονη.

Έπειτα από έρευνες, στο σπίτι του ενός εκ των αγοριών βρέθηκε ένα βιβλίο για το σατανισμό και σύμβολα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν επίσης ένα μακρύ κομμάτι ξύλο και ένα μπλοκ σκυροδέματος με καρφιά, τα οποία είχαν επίσης ίχνη αίματος.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, η Ana ήταν μια «τυπική» έφηβη κοπέλα που της άρεσε η μουσική, το τραγούδι και ο χορός, ενώ είχε και συχνή παρουσία στα social media. Ωστόσο, δυσκολευόταν να κάνει φίλους και τους τελευταίους μήνες πριν από το θάνατό της, δεχόταν bullying, αλλά και αρκετά επικριτικά σχόλια για τις αναρτήσεις που έκανε.

Οι γονείς της άκουσαν με ανακούφιση την ετυμηγορία των ενόρκων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι ποινές των δύο αγοριών οι οποίες αναμένονται βαρύτατες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ