ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτες εικόνες: Γήπεδο ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε πισίνα εξαιτίας της βροχής

Απίστευτες εικόνες: Γήπεδο ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε πισίνα εξαιτίας της βροχής
facebook

Σε… πισίνα μετατράπηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου Waldo στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την περιοχή.

Το στάδιο της πανεπιστημιούπολης πλημμύρισε ολόκληρο, καθώς και το διπλανό γήπεδο του μπέιζμπολ και οι παρακείμενοι χώροι στάθμευσης, αφού όλα τα φρεάτια στους εν λόγω χώρους, είχαν βουλώσει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν οι τόνοι νερού που έπεσαν.

Προκειμένου να μην σημειωθούν γενικότερες πλημμύρες και να προστατευθούν τα κοντινά κτήρια από καταστροφές, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις αντλίες νερού του γηπέδου, με αποτέλεσμα αυτό να μετατραπεί σε πισίνα, ανέφερε η εκπρόσωπος της πανεπιστημιούπολης Paula Davis.

Ευτυχώς, δεν είχαν προγραμματιστεί αγώνες για την επόμενη μέρα στο γήπεδο αυτή την εβδομάδα. Οι υπεύθυνοι άνοιξαν και πάλι τις αντλίες και ξεκίνησαν να χαμηλώνουν σταδιακά τη στάθμη του νερού. Το πανεπιστήμιο θα προβεί πλέον σε εκτεταμένο καθαρισμό και επιδιόρθωση τυχόν βλαβών, που προκάλεσε η πλημμύρα.

Οι εικόνες, τις οποίες ανέβασε στο facebook ένας εργαζόμενος, δείχνουν του λόγου το αληθές. «Το γήπεδο Waldo μπορεί πλέον να φιλοξενήσει αγώνες κωπηλασίας», έγραψε αστειευόμενος ο εργαζόμενος.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας εξέδωσε προειδοποίηση για πλημμύρες για το Kalamazoo, σημειώνοντας ότι στην περιοχή έπεσαν τέσσερις ίντσες νερού.

Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί στο γήπεδο και τον Οκτώβριο του 2017, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ