ΚΟΣΜΟΣ

Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της στο αμάξι, στο σχολείο, αλλά και στο... πάρκο

Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της στο αμάξι, στο σχολείο, αλλά και στο... πάρκο
INSTAGRAM

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθητή από δασκάλα συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Αυτήν τη φορά το φως της δημοσιότητας, αλλά και το δρόμο για τη Δικαιοσύνη πήρε η σχέση της 31χρονης Kassandra Moore με έναν 15χρονο από τη Φλόριντα

Η δασκάλα κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή, στέλνοντάς του σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, ενώ φαίνεται πως έκανε αρκετές φορές σεξ μαζί του, σε διάφορα μέρη, όπως στο σχολείο, το αυτοκίνητο, ακόμα και στο πάρκο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μουρ συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα έπειτα από έρευνα που άρχισε τον Απρίλιο και μετά από καταγγελία που υπέβαλε το Broach School, όπου εργαζόταν η εν λόγω δασκάλα, στο αστυνομικό τμήμα του Μπράντεντον.

Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, μεταξύ των οποίων οι ηλεκτρονικές συνομιλίες των εμπλεκομένων και ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, όλα άρχισαν όταν η δασκάλα αντάλλαξε μηνύματα με τον μαθητή της, με αφορμή μια εργασία.

Σύντομα η επικοινωνία μετατράπηκε σε φλερτ, με τη Μουρ να γράφει σε ένα μήνυμα: «Ήθελα να σε αρπάξω και να σε φιλήσω αλλά δεν ήθελα να κάνω την πρώτη κίνηση επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να με απέρριπτες».

Σε συνομιλίες που είχε με τον ανήλικο, η αστυνομία ανακάλυψε ότι τα μηνύματα περιείχαν συχνά και τολμηρές φωτογραφίες της δασκάλας.

Οι δυο τους έδιναν ραντεβού σε διάφορα σημεία για να κάνει σεξ, όπως π.χ. στο αμάξι της, σε σχολικές αίθουσες μετά το πέρας των μαθημάτων, αλλά και σε ένα πάρκο της περιοχής.

Από την τελευταία τοποθεσία μάλιστα, οι Αρχές συνέλεξαν ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο, ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό με το DNA της δασκάλας και του αγοριού.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ένας από τους φίλους του αγοριού πήγε στο διευθυντή του σχολείου και του αποκάλυψε τι συνέβαινε. Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.

Στην προσπάθειά της να καλύψει τα ίχνη της, η δασκάλα ζήτησε από μια συνάδελφό της να την καλύψει παρέχοντάς της άλλοθι, ωστόσο εκείνη τελικά αποφάσισε να μην το κάνει.

Η Kassandra Moore, η οποία μάλιστα παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, απολύθηκε από το σχολείο τον Απρίλιο, όταν αποκαλύφθηκε η αποτρόπαια δράση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ