ΚΟΣΜΟΣ

Μάνα και κόρη κατήγγειλαν τον εκτελεστή που προσέλαβαν επειδή… καθυστερούσε τη δολοφονία

Μάνα και κόρη κατήγγειλαν τον εκτελεστή που προσέλαβαν επειδή… καθυστερούσε τη δολοφονία

Μια Ισπανίδα που ήθελε να… ξεφορτωθεί το σύντροφό της προσέλαβε το φίλο της κόρης της ως εκτελεστή πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε ως απατεώνα! Ο λόγος; Επειδή ο φόνος καθυστερούσε αδικαιολόγητα…

Η μητέρα, 52 ετών, η κόρη, 20 ετών και ο φίλος της τελευταίας, 29 ετών, φυσικά συνελήφθησαν.

Η απίθανη ιστορία, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας της Μαδρίτης, θυμίζει περισσότερο σενάριο ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Στο μέσο Ιουνίου, η γυναίκα αυτή πήγε μαζί με την κόρη της σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απάτης δύο φορές: ο ένας απατεώνας ήταν ο σύντροφός της, ο δεύτερος ήταν ο μέλλων γαμπρός της στον οποίο είχε αναθέσει να σκοτώσει τον πρώτο.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο σύντροφός της, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε να της αποσπάσει περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Όταν η κόρη αφηγήθηκε το πάθημα της μητέρας της στο φίλο της, εκείνος πρότεινε να πάρουν εκδίκηση. Έπεισε μάλιστα τις δύο γυναίκες, παρουσιάζοντάς τους πλαστά έγγραφα, ότι εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας. Ζήτησε μάλιστα αμοιβή μόνο 7.000 ευρώ για τη δολοφονία, διαβεβαιώνοντας ότι θα έπαιρναν πίσω τα 60.000, γιατί θα πουλούσε τα όργανα του θύματος στη μαύρη αγορά...

Όμως ο φόνος καθυστερούσε πολύ κι εκείνες, καταλαβαίνοντας ότι εξαπατήθηκαν και πάλι, πήγαν να διαμαρτυρηθούν στην αστυνομία γιατί ο 29χρονος δεν εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου. Αφού σταμάτησαν να γελάνε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα, την κόρη και τον υποτιθέμενο μυστικό πράκτορα.

Και οι τρεις έχουν λευκό ποινικό μητρώο, όμως η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα σε βάρος του 29χρονου, επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστά έγγραφα, ενώ υπάρχουν υπόνοιες ότι εμπλέκεται και σε άλλες απάτες.

Το υποψήφιο θύμα τους είναι καλά στην υγεία του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ