ΚΟΣΜΟΣ

Άαρον Ράμσεϊ: Ένας σκόρερ που σκοτώνει διάσημους

Άαρον Ράμσεϊ: Ένας σκόρερ που σκοτώνει διάσημους
Arsenal Reuters / Phil Noble

Όταν σκοράρει ο Άαρον Ράμσεϊ κάτι κακό αναμένεται να συμβεί.

Ο Άλαν Ρίκμαν ήταν το... τελευταίο θύμα της παράξενης κατάρας που ακολουθεί τον άσσο της Άρσεναλ.

Ο Άαρον Ράμσεϊ πέτυχε το 1ο γκολ της Άρσεναλ στο χθεσινοβραδινό αγώνα με τη Λίβερπουλ και ο Άλαν Ρίκμαν αφήνοντας την τελευταία του πνοή προστέθηκε στην ιδιότυπη λίστα με τους διάσημους που πέθαναν λίγο μετά αφού ο 26χρονος επιθετικός σκόραρε.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν λίγες μέρες με τον Ντέιβιντ Μπάουι.

Αναλυτικά τα προηγούμενα... θύματα του Ουαλού:

2 Μαΐου 2011: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώνεται από Αμερικάνους πεζοναύτες. Μια μέρα πριν ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

2 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει ξανά και δύο 24ωρα μετά πεθαίνει ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς.

20 Οκτωβρίου 2011: Σκοτώνεται ο Καντάφι, O Ράμσεϊ είχε προειδοποιήσει για αυτό μια μέρα πριν με γκολ ενάντια στην Μαρσέιγ.

11 Φεβρουαρίου 2012: Σκοράρει κόντρα στην Σάντερλαντ και λίγο αργότερα αρχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον δεν είναι πια στη ζωή.

30 Νοεμβρίου 2013: O Ράμσεϊ βάζει δυο γκολ. Λίγες ώρες μετά σκοτώνεται σε τροχαίο ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ.

11 Αυγούστου 2014: Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του. Λίγες ώρες νωρίτερα ο Ράμσεϊ έχει σκοράρει στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

11 Ιανουαρίου 2016: Γίνεται γνωστό ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή μετά από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. O 26χρονος μέσος ήταν ένας από τους τρεις σκόρερ της Άρσεναλ στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Σάντερλαντ το απόγευμα του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμα: Άλαν Ρίκμαν: Πέθανε ο σπουδαίος βρετανός ηθοποιός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ