ΚΟΣΜΟΣ

Εξουδετέρωσαν διαρρήκτη με... τηγάνι

Εξουδετέρωσαν διαρρήκτη με... τηγάνι
WTVD

Με έναν πρωτότυπο, πλην όμως αποτελεσματικό τρόπο εξουδετέρωσε ένα ζευγάρι από το Κολοράντο των ΗΠΑ, διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του.

Το μόνο που δεν περίμενε ένας νεαρός, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος εισέβαλε σε σπίτι του Κολοράντο επιχειρώντας να το ληστέψει, ήταν να τεθεί νοκ άουτ από ένα τηγάνι.

Ο υποψήφιος ληστής επιτέθηκε στον Γκλεν Τιου και κατάφερε να τον εξουδετερώσει. Πριν, όμως, προλάβει να αρπάξει τη λεία του, βρέθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα.

«Η σύζυγός μου έσπευσε να με βοηθήσει. Άρπαξε το πρώτο πράγμα που βρήκε μπροστά της και αυτό έτυχε να είναι ένα τηγάνι. Μόλις το πήρα στα χέρια μου δεν έχασα χρόνο και τον χτύπησα αρκετές φορές στο κεφάλι», δήλωσε ο Τιου στο συνεργαζόμενο με το CNN κανάλι WTVD.

Ο δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες καθώς πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, είχε επιχειρήσει να ληστέψει μια ηλικιωμένη γυναίκα και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, αφού αυτόπτης μάρτυρας τον έτρεψε σε φυγή πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα. Πολύ απλά, δεν ήταν η βραδιά του...

North Carolina couple takes on home intruder with frying pan

Amanda Jackson by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ