ΚΟΣΜΟΣ

Χειροπέδες σε… 6χρονη: Συνέλαβαν μαθήτρια δημοτικού στη Φλόριντα

Χειροπέδες σε… 6χρονη: Συνέλαβαν μαθήτρια δημοτικού στη Φλόριντα
Capture/YouTube/WKMG News 6 ClickOrlando

Ένα κοριτσάκι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη από την αστυνομία καθώς κλώτσησε μέλος του προσωπικού στο σχολείο που φοιτά. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, δεν αρκέστηκαν στο να συλλάβουν την ανήλικη, αλλά της έβαλαν χειροπέδες και της πήραν τα δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που εξαγρίωσε τη γιαγιά της.  

«Την κατηγορούν για βιαιοπραγία», αναφέρει η Meralyn Kirkland μιλώντας σε τοπικό μέσο ενημέρωσης για την περιπέτεια της εγγονής της, Kaia.

Όπως ανέφερε, η μικρή υποφέρει από υπνική άπνοια, παίρνει ειδική αγωγή και η οργή που επέδειξε ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης ύπνου.

Καταγγέλλοντας το περιστατικό, σημείωσε πως τρομοκρατήθηκε από τη σύλληψη του παιδιού και τόνισε πως δε θα έπρεπε ποτέ να την πάρουν από το σχολείο με χειροπέδες.

«Τι εννοείτε συνελήφθη;», φώναξε η γιαγιά όταν έμαθε τι συνέβη.

Μετά τη σύλληψή του το παιδί οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, όπου της πήραν αποτυπώματα και της τράβηξαν φωτογραφία για τον φάκελό της.

«Κανένα παιδί έξι ετών δεν θα πρέπει να διηγείται ότι του έβαλαν χειροπέδες και το μετέφεραν με περιπολικό σε αναμορφωτήριο», αναφέρει η ίδια.

Η Kaia ήταν ένα από τα δύο ανήλικα που συνελήφθησαν εκείνη την ημέρα, καθώς η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση και ένα 8χρονο παιδί. Δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά του, όμως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ