ΚΟΣΜΟΣ

Δραματική διάσωση δίχρονου: Περιφερόταν στη σκεπή σπιτιού

Δραματική διάσωση δίχρονου: Περιφερόταν στη σκεπή σπιτιού
CNNi/Screengrab

Στιγμές αγωνίας έζησαν αστυνομικοί στο Κονέκτικατ, όταν κλήθηκαν να διασώσουν ένα δίχρονο αγόρι που περιφερόταν στη σκεπή σπιτιού.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές της πόλης Ανσόνια δέχθηκαν μία κλήση από κάποιον περαστικό, ο οποίος ανέφερε ότι βλέπει ένα μωρό να περπατάει στη στέγη κατοικίας, ύψους περίπου εννιά μέτρων.

Για να καταφέρουν να κατεβάσουν το παιδί, ένας αστυνομικός άρχισε να του μιλάει ώστε να μην περπατάει συνεχώς, ενώ άλλοι δύο κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και έπειτα να βγουν στη σκεπή.

Ο 23χρονος πατέρας, David Hustek και η 20χρονη θεία, Sarah Barker, την ώρα του συμβάντος κοιμόντουσαν, χωρίς να γνωρίζουν πού βρίσκεται το -υπό την επίβλεψή τους- παιδί.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο ενηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και καλούνται να καταβάλλουν εγγύηση 10.000 δολαρίων έκαστος. Επίσης, τους απαγορεύτηκε η επαφή με το παιδί, εκτός κι αν είναι υπό επίβλεψη.

Μάλιστα, στο σημείο κλήθηκαν και ειδικοί στον τομέα της κατασκευής κτηρίων, οι οποίοι έκριναν το σπίτι ακατάλληλο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με το δημοσίευμα του NBC, δεν φέρει τραύματα.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να δικαστούν μέσα στον Οκτώβρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ