ΚΟΣΜΟΣ

Λος Άντζελες: Άστεγη με «αγγελική» φωνή έγινε viral μετά από tweet της αστυνομίας

Λος Άντζελες: Άστεγη με «αγγελική» φωνή έγινε viral μετά από tweet της αστυνομίας
Screen grab

Ένας αστυνομικός από το τμήμα του Λος Άντζελες κατέγραψε σε βίντεο μια άστεγη γυναίκα να τραγουδά σε συρμό του μετρό. Η… αγγελική φωνή της γυναίκας συνεπήρε τον αστυνομικό, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο και στον λογαριασμό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

Στο βίντεο φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα που κρατά σακούλες στα χέρια της και σέρνει ένα καροτσάκι και παράλληλα να τραγουδά όπερα.

Το βίντεο έχει ήδη πάνω από 290.000 προβολές.

Όπως αποδείχτηκε η γυναίκα είναι από τη Ρωσία και ήταν μουσικός, ωστόσο λόγω κάποιων δυσκολιών στη ζωή της και αφού της έκλεψαν το βιολί, έμεινε άστεγη.

Ονομάζεται Έμιλυ Ζαμούρκα, είναι 52 ετών και μετακόμισε στις ΗΠΑ σε ηλικία 24 ετών. Σπούδασε μουσική κάνοντας παράλληλα και άλλες δουλειές.

Η υγεία της κλονίστηκε και μέσω της μουσικής μάζευε χρήματα για να πληρώνει τους λογαριασμούς της. Έβγαινε στους δρόμους του Λος Άντζελες και έπαιζε βιολί μέχρι που κάποιος της το έκλεψε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ζήσει στους δρόμους.

Η ίδια λέει στο ABC7 ότι αγαπά να τραγουδά στο μετρό, καθώς έχει καλή ακουστική στις πλατφόρμες και ακούγεται «υπέροχα» η φωνή της.

Πλέον μετά την αναγνωσιμότητα που έλαβε ελπίζει να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της και κάνει έκκληση για βοήθεια.

«Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη εάν κάποιος με βοηθήσει να φύγω από τους δρόμους, να ζω σε ένα δικό μου μέρος, να έχω το βιολί μου», λέει η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ