ΚΟΣΜΟΣ

Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Κατέθεσαν στις Αρχές οι Κύπριες και η Ρωσίδα

Ρατσιστική επίθεση Κύπρος: Κατέθεσαν στις Αρχές οι Κύπριες και η Ρωσίδα
Facebook

Καταθέσεις στην αστυνομία έδωσαν χθες, Κυριακή, οι τρεις Κύπριες που επιτέθηκαν φραστικά σε μία Ρωσίδα, αλλά και το θύμα της επίθεσης.

Όπως αναφέρει το offsite.com.cy, που επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, η Ρωσίδα μετέβη το απόγευμα στα γραφεία του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λάρνακας για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό, ενώ έδωσε και το κινητό της τηλέφωνο για να πάρουν οι Αρχές τις φυτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξε.

Στο ΤΑΕ μετέβησαν και οι τρεις Κύπριες που επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις στη γυναίκα, όταν ξεκίνησε να τραβά φωτογραφίες και βίντεο το όχημά τους, που νωρίτερα είχε χτυπήσει άλλο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία θα εξετάσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κύπρος: H πολιτική σκηνή καταδικάζει τη ρατσιστική επίθεση εναντίον Ρωσίδας

Η ρατσιστική επίθεση

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν τρεις Κύπριες φεύγοντας από πάρκινγκ στη Λάρνακα με το αυτοκίνητό τους, χτύπησαν ένα άλλο αυτοκίνητο και αντί να σταματήσουν, συνέχισαν την πορεία τους με σκοπό να φύγουν.

Η Ρωσίδα που αντιλήφθηκε το συμβάν προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες και να σταματήσει το αυτοκίνητο που προκάλεσε τη ζημιά. Τότε, κατέβηκαν τρεις γυναίκες και ένα παιδί. Οι δύο από τις Κύπριες άρχισαν να επιτίθενται στη Ρωσίδα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μια εξ’ αυτών την έφτυσε στο πρόσωπο.

Η Ρωσίδα που δέχθηκε την επίθεση στην Κύπρο, ανέβασε το βίντεο στο YouTube και στα social media, προκαλώντας σάλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ