ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνή από ταινία τρόμου: Κατέβηκαν στο υπόγειό τους και το βρήκαν πλημμυρισμένο με... αίμα

Σκηνή από ταινία τρόμου: Κατέβηκαν στο υπόγειό τους και το βρήκαν πλημμυρισμένο με... αίμα
Screengrab

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου αντίκρισε μια οικογένεια στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Ο Nick Lestina και η οικογένειά του σκόπευαν να πουλήσουν το σπίτι τους, μέχρι που συνέβη κάτι απρόοπτο: το υπόγειό τους μετατράπηκε σελίμνη αίματος.

Συγκεκριμένα, όταν κατέβηκαν τα σκαλιά αντίκρισαν αίμα, λίπη και κόκκαλα ζώων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του KTIV, όλα αυτά τα ανατριχιαστικά ευρήματα προήλθαν από το σπίτι του γείτονά τους, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αποθήκης κρεάτων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Lestina, εδώ και 10 χρόνια δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Έως τώρα. Όπως φαίνεται, ο γείτονάς τους τις τελευταίες ημέρες πετούσε απομεινάρια γουρουνιών και προβάτων στο σιφόνι του, το οποίο συνδέεται με τους σωλήνες τους.

Η οικογένεια μετά την ανακάλυψη αυτή κάλεσε το αρμόδιο τμήμα για τη διαχείριση Φυσικών Πόρων, το οποίο επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για αίμα ζώων, λίπη και κόκκαλα.

Ενώ οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης είναι συνεργάσιμος στην έρευνα που διεξάγεται, ο Nick Lestina αναφέρει ότι δεν έχει φερθεί ως «καλός γείτονας»:

«Δεν επικοινώνησαν καν. Στην πραγματικότητα, δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη. Υποστηρίζουν ότι δεν είναι δικό τους λάθος και μου είπαν “καλή τύχη”. Εάν θέλω να το λύσω, πρέπει να το κάνω με δικά μου χρήματα».

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες της αποθήκης κρεάτων ανέφεραν στα μέσα ότι έχουν μιλήσει με την ασφαλιστική τους όσον αφορά την αποζημίωση της οικογένειας Lestina.

Η μεγάλη ποσότητα του αίματος προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι εικόνες που ακολουθούν ενδεχομένως για κάποιους να είναι σκληρές:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ