ΚΟΣΜΟΣ

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια στην Κύπρο

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια στην Κύπρο
ASSOCIATED PRESS / ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός 44χρονου προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία στη Λευκωσία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, 44χρονος φέρεται να μετέβηκε στα γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία, γύρω στις 18:00 χθες το απόγευμα και με τη χρήση χαρτοκόπτη να τραυμάτισε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, καθώς και 49χρονο πρώην αστυνομικό.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 39χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.

Ο 49χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος φέρει τραύμα στην περιοχή του λαιμού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης, ο 44χρονος και ένα τέταρτο πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, το οποίο ισχυρίστηκε ότι σπρώχτηκε από τον 44χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Αφού έλαβα τις πρώτες βοήθειες, έλαβαν εξιτήριο.

Εναντίον του 44χρονου εκδόθηκε ένταλμα και τελικώς συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ