ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο με σκληρό πορνό «έπαιξε» από λάθος κατά τη διάρκεια κηδείας

Βίντεο με σκληρό πορνό «έπαιξε» από λάθος κατά τη διάρκεια κηδείας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Joe Giddens - Pool/Getty Images/Ideal Images

Χειρότερη γκάφα δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι υπεύθυνοι του κρεματόριου του Θόρνχιλ στο Κάρντιφ της Ουαλίας από αυτή που έκαναν, βγάζοντας εκτός εαυτού τους συγγενείς και φίλους ενός νεαρού πατέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του 33χρονου Σάιμον Λιούις και του γιου του που γεννήθηκε με καισαρική τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει, στις οθόνες που είχαν εγκατασταθεί επρόκειτο να παίξει ένα βίντεο αφιερωμένο στη ζωή του θύματος.

Αντί αυτού, όμως, έπαιξαν σκηνές από ροζ ταινία και χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα λεπτά για να πατήσει κάποιος «παύση» και να σταματήσει η προβολή.

Όπως γράφει η Wales Online, οι συγγενείς του νεκρού έγιναν έξαλλοι και ζήτησαν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους, με τον ιερέα να απολογείται και να παραδέχεται ότι δεν του έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο και τόσο ντροπιαστικό.

Ο Δήμος του Κάρντιφ, στον οποίο και ανήκει το κρεματόριο, διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για να βρεθούν οι υπαίτιοι για το τραγικό αυτό λάθος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ