ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Καθηγήτρια είχε σχέση με 15χρονο μαθητή – Επίμαχο βίντεο στα χέρια των Αρχών

Φλόριντα: Καθηγήτρια είχε σχέση με 15χρονο μαθητή – Επίμαχο βίντεο στα χέρια των Αρχών
Miami-Dade County Corrections and Rehabilitation

Στη σύλληψη μιας 27χρονης καθηγήτριας Αγγλικών προχώρησαν οι αμερικανικές Αρχές καθώς αποδείχθηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της.

Η αστυνομία της πόλης Ντόραλ στη Φλόριντα ενημερώθηκε για την παράνομη σχέση της καθηγήτριας και του 15χρονου μαθητή μετά από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε εργαζόμενος στο σχολείο στο οποίο δίδασκε η Desiree Cartin Rodriguez.

Σύμφωνα το New York Post, οι Αρχές στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με τον ανήλικο μαθητή ο οποίος τους αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση του με την 27χρονη καθηγήτριά του. Καθηγήτρια και μαθητής συχνά έμεναν οι δυο τους στην αίθουσα την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος.

Επίσης, σύμφωνα με τον 15χρονο, στη συνέχεια προχώρησαν και σε πιο στενές επαφές με στοματικό σεξ στο αυτοκίνητο της 27χρονης.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, την υπόθεση «έδεσε» ακόμα περισσότερο ένα βίντεο που είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο μαθητής, το οποίο και παρέδωσε στις Αρχές.

«Το βίντεο δεν ήταν κρυφό. Η καθηγήτρια γνώριζε ότι την κατέγραφε. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς από την εγγύτητα του προσώπου της στην κάμερα» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 27χρονη καθηγήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε την εγγύηση που της επιβλήθηκε, παραδέχθηκε τη σχέση της με τον 15χρονο μαθητή της και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ