ΚΟΣΜΟΣ

Στα… τάρταρα 30.000 γυναίκες: Μετάνιωσε ο Ιάπωνας που έψαχνε σύντροφο για διαστημικό ταξίδι

Στα… τάρταρα 30.000 γυναίκες: Μετάνιωσε ο Ιάπωνας που έψαχνε σύντροφο για διαστημικό ταξίδι
AP Photo/Jae C. Hong

Αιφνιδίασε ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, ο οποίος αναζητούσε μια σύντροφο που θα ήταν διατεθειμένη να τον συνοδεύσει σε ένα διαστημικό ταξίδι, ανακοινώνοντας ότι… άλλαξε γνώμη παρά τη μεγάλη συμμετοχή των 30.000 υποψηφίων!

Ο Γιαζάκου Μαεζάουα είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι αναζητεί μία σύντροφο για να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στη Σελήνη το 2023 ή αργότερα με το διαστημόπλοιο του Ίλον Μασκ SpaceX.

Η έρευνά του για μια σύντροφο και συνεπιβάτη επρόκειτο μάλιστα να γίνει τηλεοπτική εκπομπή που θα μεταδιδόταν από ένα διαδικτυακό κανάλι.

Σήμερα όμως ο Μαεζάουα απογοήτευσε χιλιάδες υποψήφιες επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

«Παρά τη γνήσια και ειλικρινή μου διάθεση να πραγματοποιηθεί η εκπομπή, ένα κομμάτι μέσα μου είχε ακόμη ανάμεικτα συναισθήματα ως προς τη συμμετοχή μου», έγραψε στα αγγλικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Έχω όμως πάρα πολλές τύψεις σκεπτόμενος ότι 27.722 γυναίκες, με αγνές προθέσεις και σθένος, χρησιμοποίησαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να κάνουν αίτηση», συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε προχωρήσει στη δελεαστική αυτή πρόταση μετά τον χωρισμό του με την 27χρονη ηθοποιό Αγιάμι Γκορίκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ