ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η επόμενη δουλειά της

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η επόμενη δουλειά της
Φωτογραφία αρχείου Chris Jackson/Pool via AP

Στην πρώτη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ είναι στραμμένα τα βλέμματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, μετά απόφαση του πριγκηπικού ζεύγους Χάρι – Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από το παλάτι και να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η 38χρονη Μέγκαν θα εμφανιστεί στο reality show «I Do, Redo» του Netflix που αφορά δεύτερους γάμους, δίπλα στη στενή της φίλη και διάσημη στον Καναδά στιλίστρια γάμων, Jessica Mulroney.

Το show θα έχει 10 επεισόδια και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μέγκαν θα πραγματοποιήσει «σποραδικές» εμφανίσεις, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κατά πόσο θα λάβει αμοιβή.

Σημειώνεται ότι βάσει κανονισμών της αρμόδιας ένωσης, μια guest εμφάνιση στην καναδική τηλεόραση πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα.

Πριν λίγες εβδομάδες, δημοσιεύματα ήθελαν τη Δούκισσα του Σάσεξ να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Disney και να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές του κινηματογραφικού κολοσσού, με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.

Το 2011, έπειτα από δεσμό επτά ετών, η Μέγκαν είχε παντρευτεί τον παραγωγό ταινιών, Τρέβορ Ένγκελσον. Ήταν η ίδια χρονιά που παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Οι δυο τους χώρισαν τον Μάιο του 2013, με το διαζύγιό τους να είναι πλέον επίσημο τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ