ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Γυναίκα έγλειψε τρόφιμα και προϊόντα αξίας 1.800 δολαρίων

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Γυναίκα έγλειψε τρόφιμα και προϊόντα αξίας 1.800 δολαρίων
Twitter

Μια κάτοικος της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή... έγλειψε τρόφιμα και άλλου είδους προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.800 δολαρίων σε σουπερμάρκετ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ στο Σάουθ Λέικ Ταχόε, στα σύνορα με την Νεβάδα, κάλεσαν την αστυνομία καθώς «μια πελάτισσα έγλειφε προϊόντα διατροφής» εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού, διευκρίνισε χθες Τετάρτη στο AFP ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Κρις Φιόρε, μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Όταν έφτασαν ο αστυνομικοί, η γυναίκα είχε φορέσει και κοσμήματα που πωλούνται από το κατάστημα, τα οποία είχε επίσης γλύψει.

Σύμφωνα με τον Φιόρε, η ύποπτη, η 53χρονη Τζένιφερ Ουόκερ, είχε γεμίσει το καροτσάκι της με διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων κρέας και οινοπνευματώδη, τα οποία δεν μπορούσε να πληρώσει.

Η ίδια τέθηκε υπό κράτηση για βανδαλισμό, ενώ τα προϊόντα που είχε γλείψει χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από την Covid-19.

Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σχεδόν 2.000 θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς μέχρι την Τετάρτη στις 20:30 τοπική ώρα (03:30 ξημερώματα Πέμπτης Ελλάδας. Πρόκειται, για ακόμη μια φορά, για τον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό θυμάτων σε οποιαδήποτε χώρα στον πλανήτη αφότου ξέσπασε η πανδημία.

Στις ΗΠΑ εξάλλου καταγράφεται σχεδόν το ένα τέταρτο των επισήμως επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης στον κόσμο, 429.052 συνολικά, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ