ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητική ιστορία: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν πεθάνει

Συγκινητική ιστορία: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν πεθάνει
AP Photo/Jon Super

Μια συγκινητική ιστορία που εκτυλίχτηκε σε νοσοκομείο της Βρετανίας είδε το φως το δημοσιότητας ωστόσο, δεν έχει ευτυχισμένο τέλος.

Ένας νεαρός πατέρας παντρεύτηκε την επί 15 χρόνια σύντροφό του λίγες ώρες πριν πεθάνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

Την ιστορία αφηγήθηκε στο βρετανικό μέσο η νοσοκόμα Σόφι Μπριάντ Μάιλ, που εργάζεται στο νοσοκομείο Γαρντ Ουάν, όπου και συνέβη το περιστατικό.

Η Σόφι ήταν νεοπροσληφθείσα και όταν πήγε στο νοσοκομείο για τη βραδινή βάρδια έμαθε για τον νεαρό άνδρα. Είχε αρκετά προβλήματα υγείας, εξεταζόταν ως πιθανό κρούσμα κορωνοϊού και δεν είχε πολλές ελπίδες.

Η νοσοκόμα είχε ακούσει την ιστορία του και θέλησε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της αγαπημένης του, να τον παντρευτεί πριν πεθάνει. Ζήτησε από τον εφημέριο του νοσοκομείου να τους παντρέψει άμεσα, αν μπορεί, καθώς η σύντροφός του ήταν εκεί φορώντας και φορούσε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μην μολυνθεί.

Ο εφημέριος δέχτηκε να τους ενώσει συμβολικά με τα δεσμά του γάμου, καθώς δεν επρόκειτο για αληθινή τελετή.

Το αγαπημένο ζευγάρι είπε «δέχομαι» και «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», φόρεσε βέρες που φτιάχτηκαν πρόχειρα από αλουμινόχαρτο ενώ η κόρη του άνδρα παρακολούθησε την τελετή μέσω FaceTime.

Ακόμη, ο εφημέριος έκανε προσκλητήρια με τα ονόματα τους, ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου έψαλλε ύμνους γάμου και προσευχές.

Όλοι ήταν συγκινημένοι και ο ασθενής μετά βίας μπορούσε να μιλήσει.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι μοιράστηκαν μια συγκινητική τελευταία στιγμή πριν χωριστούν οριστικά. Ο ασθενής λίγες ώρες αργότερα πέθανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ