ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Το όνομα που έδωσαν στον νεογέννητο γιο τους ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς

Βρετανία: Το όνομα που έδωσαν στον νεογέννητο γιο τους ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς
AP Photo

Και το όνομα αυτού: Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας! Έτσι ονόμασαν τον νεογέννητο γιο τους ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς.

Το όνομα ανακοινώθηκε σήμερα, Σάββατο, από την Σίμοντς στο Instagram δίπλα σε μία φωτογραφία του βρέφους, το οποίο γεννήθηκε την Τετάρτη.

Ο Bρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του, στο γραφείο του στην Ντάουνινγκ Στριτ, έπειτα από την γέννηση του γιου του.

Όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη ο εκπρόσωπός του, ο Τζόνσον ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του τοκετού.

«Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε σε ένα νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας στο Λονδίνο και ο πρωθυπουργός ήταν παρών σε όλη την διάρκειά του», είπε ο εκπρόσωπος αρνούμενος να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/B_r6SX6D7HK

«Ο πρωθυπουργός βρισκόταν σήμερα το πρωί (την Τετάρτη) με την κ. Σίμοντς για την γέννηση του γιου τους και τώρα επέστρεψε στην εργασία του στην Ντάουνινγκ Στριτ... Θεωρώ ότι αργότερα μέσα στον χρόνο μπορεί να πάρει μια μικρή άδεια πατρότητας», είπε ο ίδιος.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως περιμένει παιδί τον Φεβρουάριο, ενώ αρραβωνιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε στα καθήκοντά του την περασμένη Δευτέρα, μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ενώ, σημειώνεται ότι όπως είχε γνωστοποιηθεί, συμπτώματα είχε εμφανίσει και η σύντροφός του.

Τέλος, ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει πως όταν γεννηθεί το μωρό, θα πάρει άδεια πατρότητας. Ωστόσο, λόγω της κρίσης της Covid-19, είναι άγνωστο -προς το παρόν- εάν ισχύει ακόμη η απόφασή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ