ΚΟΣΜΟΣ

Το τέλειο έγκλημα γίνεται με... καρπούζι στο κεφάλι: Απίστευτοι ληστές στη Βιρτζίνια

Το τέλειο έγκλημα γίνεται με... καρπούζι στο κεφάλι: Απίστευτοι ληστές στη Βιρτζίνια
CNNi

«Πονοκέφαλο» στις Αρχές της Βιρτζίνια προκάλεσαν δύο ληστές με... καρπούζια στο κεφάλι τους! 

 

Και σε περίπτωση που δεν καταλάβατε, δύο άνδρες έβαλαν καρπούζια στα κεφάλια τους για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους, καθώς λήστεψαν μίνι μάρκετ σε πόλη της Βιρτζίνια.

Ειδικότερα, το... καρπουζοκέφαλο δίδυμο είχε «σκάψει» και αφαιρέσει το εσωτερικό του καρπουζιού, ενώ είχε κάνει και τρύπες για τα μάτια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την -σίγουρα ασυνήθιστη- υπόθεση.

Ένας εκ των δύο δραστών συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε ο αρχηγός της αστυνομίας στο CNNi. Ωστόσο, ο δεύτερος παραμένει άφαντος.

Ο 20χρονος συλληφθείς κατηγορείται για χρήση... μάσκας σε δημόσιο χώρο ενώ διέπραττε κλοπή, για κατοχή αλκοόλ καθώς και για κλοπή ποτών.

Πελάτισσα στο μαγαζί που «χτύπησαν» οι δύο άνδρες, δήλωσε σε συνεργαζόμενο μέσο του CNNi ότι πιστεύει πως τα καρπούζια ως μάσκες ήταν κάτι «γελοίο».

Ενώ συμπλήρωσε ότι:

«Το ότι ξόδεψαν τόσο χρόνο για να αδειάσουν τα καρπούζια και να τα βάλουν στο κεφάλι τους, πιστεύω πώς είναι κάπως τρελό. Γιατί; Γιατί να το κάνουν αυτό; Είναι πραγματικά χαζό».

A man who wore a watermelon on his head while stealing from a convenience store has been arrested / by Alaa Elassar, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ