ΚΟΣΜΟΣ

Κατέρρευσε επί σκηνής ο γνωστός κωμικός Ντι Ελ Χιούγκλι – Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Κατέρρευσε επί σκηνής ο γνωστός κωμικός Ντι Ελ Χιούγκλι – Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Την είδηση ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός, κωμικός και πρώην παρουσιαστής του CNNi, Ντι Ελ Χιούγκλι μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής κατά τη διάρκεια παράστασης στο Νάσβιλ.

Ο αντισυμβατικός 57χρονος κωμικός υπέφερε από εξάντληση μετά από μια εβδομάδα αδιάλειπτης εργασίας και μετακινήσεων για την πραγματοποίηση των παραστάσεών του, δήλωσε ο εκδότης του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χιούγκλι είπε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη όταν μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο Saint Thomas του Νάσβιλ, μετά την κατάρρευσή του.

«Ήμουν, όπως λένε, ασυμπτωματικός» έγραψε. «Δεν είχα συμπτώματα γρίπης, βήχα, πυρετό, απώλεια όσφρησης ή γεύσης. Προφανώς απλώς έχασα τις αισθήσεις μου».

Ο ηθοποιός, αφού ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις προσευχές και τις ευχές τους, ανακοίνωσε ότι θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει.

Ο Ντι Λέι Χιούγκλι είναι από τους πλέον δημοφιλείς και αναγνωρισμένους κωμικούς στις ΗΠΑ με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και του ραδιόφωνο. Στο Netflix προβάλλεται αυτήν την εποχή η παράστασή του «Αντίθετος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ