ΚΟΣΜΟΣ

Δραματική διάσωση οδηγού που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα

Δραματική διάσωση οδηγού που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα
Screen Grab/video

Οι δραματικές στιγμές της διάσωσης ενός άνδρα από την Καλιφόρνια ο οποίος εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο όχημά του, από έναν περαστικό και έναν βοηθό σερίφη κατέγραψε βίντεο

Το όχημα του ανθρώπου είχε ανατραπεί για άγνωστη αιτία εγκλωβίζοντας τον άνδρα από κάτω. Το γεγονός ότι ο άνδρας φορούσε τη ζώνη του δυσκόλευε τη διάσωσή του. Στο βίντεο ακούγονται καθαρά οι κραυγές του εγκλωβισμένου άνδρα, ο οποίος αιμόφυρτος πάσχιζε να ακολουθήσει τις οδηγίες των διασωστών του, οι οποίοι παράλληλα προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν να μην βάσει την ελπίδα, ρισκάροντας και οι ίδιοι τη ζωή τους.

«Τουλάχιστον 4 με 5 άνθρωποι σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου και μας φώναζαν: ‘Φύγετε, θα εκραγεί. Θα καείτε’. Το ήξερα ότι θα εκραγεί αλλά έπρεπε πρώτα να βγάλω από εκεί τον άνθρωπο», δήλωσε στο CNNi ο Τζον Φελμπς, ο περαστικός στον οποίο χρωστάει τη ζωή του ο 70χρονος οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

«Δεν ανήσυχα για μένα. Ήξερα ότι έπρεπε να οπλιστώ με θάρρος και να βιαστώ. Γιατί αλλιώς τα πράγματα θα κατέληγαν άσχημα», λέει ο Φελμπς προσθέτοντας: «Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ