ΚΟΣΜΟΣ

Ληστές επέστρεψαν σκύλο-οδηγό στον τυφλό ιδιοκτήτη του ζητώντας συγχώρεση

Ληστές επέστρεψαν σκύλο-οδηγό στον τυφλό ιδιοκτήτη του ζητώντας συγχώρεση
WEIBO

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας τυφλός μασέρ από το Πεκίνο, ο οποίος βρήκε τον σκύλο-οδηγό του 35 ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Η Κιάο-Κιάο, ένα θηλυκό λαμπραντόρ ηλικίας 7 ετών, το οποίο συνόδευε τον Τιάν Φένγκμπο σε κάθε του δραστηριότητα, έπεσε θύμα απαγωγής στις 22 Φεβρουαρίου. Ο απαρηγόρητος Φένγκμπο κίνησε Γη και ουρανό για να την βρει, γέμισε τους δρόμους και τα social media με φωτογραφίες της, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε αποτέλεσμα.

dog2

Πηγή: WEIBO

Είχε, όμως, την τύχη να πέσει σε ευαίσθητους ληστές. Κάτι λιγότερο από δύο ημέρες μετά την απαγωγή, η Κιάο Κιάο εμφανίστηκε στον χώρο εργασίας του. Όπως γράφει η South China Morning Post, στον λαιμό της ήταν τυλιγμένη μια πλαστική σακούλα στο εσωτερικό της οποίας υπήρχε ένα σημείωμα:

«Λυπούμαστε πολύ γι αυτό που συνέβη. Σας επιστρέφουμε το σκυλί ζητώντας σας να μας συγχωρέσετε. Αυτές τις δύο ημέρες νιώσαμε μεγάλη πίεση, όπως και εσείς», έγραψαν οι ληστές στον Φένγκμπο, ο οποίος δήλωσε ότι το τελευταίο που τον απασχολεί είναι να βρεθούν οι δράστες. «Το γεγονός ότι επέστρεψαν την Κιάο Κιάο αποδεικνύει ότι μετάνιωσαν για την πράξη τους. Γι αυτό και τους συγχωρώ...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ