ΚΟΣΜΟΣ

Έψαχνε για 15 χρόνια τη μητέρα της και ήταν συνάδελφός της...

Έψαχνε για 15 χρόνια τη μητέρα της και ήταν συνάδελφός της...
Facebook / Jenny Thomas

Επί μια ολόκληρη δεκαπενταετία αναζητούσε τη βιολογική της μητέρα μια 40χρονη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν είχε το παραμικρό στοιχείο για να διευκολυνθεί η έρευνά της. Πώς θα μπορούσε να φανταστεί ότι η γυναίκα που έψαχνε ήταν κάποτε συνάδελφος και φίλη της...;

Η Τζένι Τόμας, από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το που μπορεί να βρισκόταν η μητέρα της, με την οποία δεν είχε γνωριστεί ποτέ. Αφού την αναζήτησε για κάποια χρόνια, έφτασε στο παρά ένα για να τα παρατήσει, πιστεύοντας ότι οι ελπίδες να τη βρει ήταν από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Και κάπου εκεί, στο παρά ένα, αποφάσισε να κάνει μια τελευταία απόπειρα επισκεπτόμενη την ένα νέο τηλεοπτικό σόου (Long Lost Family).

Το θαύμα έγινε... Η Τόμας βρήκε τη μητέρα της, Νίτα Βαλντέζ, με την οποία υπήρξε επί δύο χρόνια συνάδελφος σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. «Σοκαρίστηκα. Επί χρόνια κοιτούσα πρόσωπα στον δρόμο και σκεφτόμουν 'λες να είναι αυτή, γιατί με κοιτάζει έτσι, της μοιάζω γνωστή'. Τελικά την είχα δίπλα μου και καμία από τις δυο μας δεν το γνώριζε», δήλωσε η Τόμας στη New York Post.

Όσο για τη Νίτα, αποκάλυψε ότι άφησε τη νεογέννητη κόρη της σε ορφανοτροφείο, γιατί ως κόρη υπουργού ντρεπόταν να έχει παιδί εκτός γάμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ