ΚΟΣΜΟΣ

Του ξερίζωσε τα γεννητικά όργανα γιατί ξέχασε να της ευχηθεί

Του ξερίζωσε τα γεννητικά όργανα γιατί ξέχασε να της ευχηθεί
Carl Court/Getty Images/Ideal Images

Αν είσαι παντρεμένος και συνηθίζεις να: μην φέρνεις εισόδημα στο σπίτι, μεθάς και να επιστρέφεις αργά, μην εύχεσαι στη γιορτή της γυναίκας, μην κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, πρέπει πλέον να είσαι πολύ προσεκτικός, δεδομένου ότι υπάρχει μια γυναίκα στη Ρουμανία που έβαλε ιδέες σε όλες τις υπόλοιπες ανά τον κόσμο.

Η Μαρινέλα Μπενέα και ο Ιονέλ Πόπα, από την πόλη Dragomiresti έδωσαν μια νέα διάσταση στον όρο «συζυγικός καβγάς» από την οποία χαμένος βγήκε ξεκάθαρα ο σύζυγος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Μαρινέλα στον ρουμανικό Τύπο, ο άνδρας της επέστρεψε μεθυσμένος από τη δουλειά του, από την οποία πληρωνόταν σε είδος και συγκεκριμένα σε κρασί.

«Όταν μεθά αλλάζει πολύ. Με έβαζε και πρόσεχα όλο το βράδυ τη φωτιά στο τζάκι γιατί το ήθελε αναμμένο για να μην κρυώνει. Με καταπίεζε πολύ», δήλωσε η ταλαιπωρημένη γυναίκα στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας της και παράλληλα γνωστοποίησε ότι αυτό που την έκανε να χάσει κάθε έλεγχο ήταν το γεγονός πως ο Ιονέλ αφενός ξέχασε να της ευχηθεί την Ημέρα της Γυναίκας, αφετέρου αρνήθηκε να τη βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού. Και κάπου εκεί πέρασε στην αντεπίθεση.

«Τον έπιασα από τα γεννητικά όργανα με δύναμη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ότι είχα τόσο δύναμη. Δεν φταίω βέβαια μόνο εγώ. Αυτός τραβήχτηκε πίσω», περιέγραψε η δράστης...

Ο Πόπα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε σοβαρά τραύματα. «Το δέρμα του στα γεννητικά όργανα ήταν εντελώς σκισμένο και ο αριστερός του όρχις είχε ξεριζωθεί από το όσχεό του», τόνισαν χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ