Μπριζίτ, η γάτα που κλέβει ανδρικά εσώρουχα και κάλτσες (pic)
Πηγή: Bruce Bennett/Getty Images/Ideal Images

Έχουμε ακούσει διάφορες παραξενιές γατών ανά τον κόσμο, αλλά αυτή που χαρακτηρίζει την κλεπτομανή Μπριζίτ από τη Νέα Ζηλανδία, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη New Zealand Herald, η εξάχρονη Μπριζίτ βγαίνει κάθε, μα κάθε βράδυ βόλτα σε γειτονιά της πόλης Χάμιλτον, τρυπώνει σε σπίτια και κλέβει είτε ανδρικά εσώρουχα, είτε κάλτσες. Τα κλοπιμαία καταλήγουν στο σπίτι της ιδιοκτήτριάς της, Σάρα Νέιθαν, η οποία εκτός του ότι έχει απελπιστεί, νιώθει και άσχημα.

«Μόνο το τελευταίο δίμηνο, έχει φέρει σπίτι περίπου 12 ανδρικά παντελόνια και 60 μονές κάλτσες. Αναγκάστηκα και κόλλησα στη γειτονιά αφίσες στις οποίες ενημερώνω τους γείτονές μας για την πολύ περίεργη και κακή συνήθεια της Μπριζίτ», τόνισε η Σάρα στη Nea Zealand Herald και συμπλήρωσε ότι «πρόκειται για μια περίεργη ψύχωση, δεν έχει φέρει ποτέ κάτι γυναικείο».

'Ανακαλύψαμε ότι η γάτα μας κλέβει ανδρικά εσώρουχα και κάλτσες. Αν σας λείπει κάτι, ζητάμε συγγνώμη. Το έχουμε και θα σας το επιστρέψουμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αφίσα.

Πώς μπορείς όμως να κρατήσει κακία στη Μπριζίτ; Έχει ένα πάθος και το... υπηρετεί με φανατισμό.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!