ΚΟΣΜΟΣ

Έκαναν την αεροπειρατεία στην Κύπρο… διαφήμιση

Έκαναν την αεροπειρατεία στην Κύπρο… διαφήμιση
Αεροπειρατεία στην Κύπρο REUTERS/Yiannis Kourtoglou

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή αιγυπτιακής τουριστικής εταιρείας να «αξιοποιήσει»... διαφημιστικά, την περιπέτεια των δεκάδων επιβατών της πτήσης των αιγυπτιακών αερογραμμών, στην οποία εκδηλώθηκε αεροπειρατεία.

Η Lion Trips, δεν έχασε χρόνο και λίγο μετά τη λήξη της αεροπειρατείας, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις των κυπριακών αρχών με τον 59χρονο αεροπειρατή Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά, λάνσαρε τη διαφήμισή της στα social media.

Στόχος της εταιρείας ήταν να προωθήσει το νέο της πακέτο για την περιοχή Χουργκάντα, ένα τουριστικό θέρετρο στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας με το υπονοούμενο ότι μπορεί στο «πακέτο» να βρεθεί και ένα ταξίδι ...μπόνους για Κύπρο.

Δημοσιεύτηκε από Lions trips στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016


Το σλόγκαν της διαφήμισης, που αναρτήθηκε στο facebook, «ποιος ξέρει, μπορεί να πέσετε θύμα αεροπειρατείας και να καταλήξετε στην Κύπρο», έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν «έξυπνη» ενέργεια και άλλους να μιλούν για «φτηνή» διαφημιστική καμπάνια που δεν σέβεται την περιπέτεια των επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης και την αγωνία των συγγενών τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ