ΚΟΣΜΟΣ

Παραδόθηκε η 24χρονη δασκάλα που είχε ερωτική σχέση με τον μαθητή της

Παραδόθηκε η 24χρονη δασκάλα που είχε ερωτική σχέση με τον μαθητή της
Montgomery County Sheriff's Office

Παραδόθηκε στις Αρχές η 24χρονη δασκάλα η οποία καταζητείτο στις ΗΠΑ επειδή διατηρούσε για μήνες σχέση με ανήλικο μαθητή, από τον οποίο έμεινε και έγκυος.

Σύμφωνα με την Independent, η Alexandria Vera , καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Τέξας, παραδόθηκε στις αρχές αφού είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της. Σε βάρος της 24χρονης απαγγέλθηκαν κατηγορίες και της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100.000 δολαρίων, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Όπως είπε η ίδια στην αστυνομία, αρχικά αντιστάθηκε στις ερωτικές προσεγγίσεις του αγοριού, ο οποίος ήταν στην τάξη της από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι σύναψε ερωτική σχέση μαζί του.

Συγκεκριμένα, η δασκάλα διατηρούσε σχέση με 13χρονο από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2016 και μάλιστα οι δυο τους είχαν σεξουαλική επαφή σε καθημερινή βάση, όπως ανέφερε το δημοσίευμα.

Η 24χρονη ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο και μάλιστα το αγόρι της είχε γνωρίσει στους γονείς του, συστήνοντάς την ως την κοπέλα του. Μάλιστα, οι γονείς του φέρονται να είχαν αποδεχτεί τη σχέση τους, ενώ τη συμπεριλάμβαναν και στις οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Καταζητείται 24χρονη δασκάλα που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή (pic)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ