ΚΟΣΜΟΣ

Τρέλανε κόσμο με τις «προβλέψεις» του αλλά...

Τρέλανε κόσμο με τις «προβλέψεις» του αλλά...
Pinterest

Ένας «προφήτης» του διαδικτύου προκάλεσε πανικό στο Facebook όταν ανήρτησε στο προφίλ του δημοσίευση από το 2015 με προβλέψεις του για το 2016 -για κάποιες από τα οποίες είχε ήδη επιβεβαιωθεί.

Ούτε λίγο ούτε πολύ προέβλεπε ότι η Χίλαρι Κλίντον θα γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος, ο κόσμος θα τρελαθεί για τον θάνατο ενός γορίλα, ο Prince, ο Μοχάμετ Άλι, ο Kimbo Slice και ο Ντόναλντ Τραμπ θα πεθάνουν, στις ΗΠΑ θα σημειωθεί το χειρότερο περιστατικό ένοπλης επίθεσης (Ορλάντο).

o REYES 570

Πηγή: Facebook

Ο κόσμος του διαδικτύου "τρελάθηκε"- ωστόσο τα πράγματα προφανώς ήταν διαφορετικά. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Independent, ο Pablo Reyes, ιδρυτής του ιστότοπου huzlers.com που ειδικεύεται στις φάρσες, απλά χρησιμοποίησε το ειδικό πλήκτρο στις δημοσιεύσεις στο Facebook που ορίζει ημερομηνία δημοσίευσης (πότε) και άλλαξε την ημερομηνία και το έτος της δημοσίευσής του.

23649 12cnpfx

Πηγή: Facebook

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο BuzzFeed, «δεν θέλω να λέω τους ανθρώπους χαζούς, αλλά πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν όσα λέγονται στο διαδίκτυο».

Και η αλήθεια είναι ότι πολλοί χρήστες κατάλαβαν πως επρόκειτο για φάρσα, ωστόσο, υπήρξαν και άνθρωποι που το..."έχαψαν".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ