ΚΟΣΜΟΣ

Remainder: Η εφαρμογή γνωριμιών που απευθύνεται στους «Bremain»

Remainder: Η εφαρμογή γνωριμιών που απευθύνεται στους «Bremain»
REUTERS/Hannibal Hanschke

Μια νέα εφαρμογή γνωριμιών πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τους Βρετανούς που ψήφισαν υπέρ της παραμονής στη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ιδέα του «Remainder» ξεκίνησε ως αστείο μεταξύ δύο ψηφοφόρων, το απόγευμα της Παρασκευής μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Ανήρτησαν την ιδέα τους στο Facebook και οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά αιτήματα που ζητούσαν να δημιουργηθεί η εφαρμογή.

Παρουσιαζόμενο ως «εφαρμογή γνωριμιών για το 48% του πληθυσμού των Βρετανών», το Remainder βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Οι δημιουργοί του αναφέρουν στη Guardian πως η εφαρμογή σχεδιάζεται και σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

Η σελίδα του Remainder κάνει την εξής ερώτηση: Ψήφισες υπέρ της παραμονής και ψάχνεις την αληθινή αγάπη; Δεν θα ήθελες να γνωρίσεις τον ιδανικό σύντροφο, έναν άνθρωπο που έχετε τις ίδιες απόψεις;

Untitled

Πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλοί ευαίσθητοι, ευγενικού και έξυπνοι άνθρωποι που ψήφισαν υπέρ του Brexit, αλλά η εφαρμογή απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους Remain. Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω σε αυτούς τους ανθρώπους, που πιθανόν να έχουν πληγωθεί από τον έρωτα. Οι ψηφοφόροι αυτοί περνούν καταθλιπτικές στιγμές, λόγο του αποτελέσματος. Πρέπει να βγουν για ένα ποτό, για ένα καφέ, να γνωρίσουν νέα πρόσωπα.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή είναι ήδη πάνω από 16 εκατομμύρια και προέρχονται από το Λονδίνο, τη Λίβερπουλ, τη Γλασκόβη, το Εδιμβούργο και το Μπράιτον. Τα έξοδα για την ολοκλήρωση της εφαρμογής καλύπτονται από δωρεές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ