ΚΟΣΜΟΣ

Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν ένα κοάλα να κάθεται στον καναπέ τους (pics)

Επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν ένα κοάλα να κάθεται στον καναπέ τους (pics)
Facebook/Vicki Haines

Ας υποθέσουμε ότι έχουν περάσει ώρες που λείπετε από το σπίτι, είτε γιατί καθυστερήσατε πολύ στη δουλειά, είτε επειδή πήγατε σε επίσκεψη και δεν έλεγαν να σας αφήσουν να φύγετε.

Κατά την επιστροφή σας, σκέπτεστε με τρόμο τι μπορεί να έχει κάνει το κατοικίδιό σας τόσες ώρες που έμεινε μόνο. Πώς θα έχει αντιδράσει και τι ζημιά θα έχει κάνει για να σας... εκδικηθεί. Το τελευταίο που θα περιμένατε να δείτε είναι αυτό που αντίκρισαν οι Vicki και Michelle, δύο Αυστραλέζες που μπαίνοντας σπίτι έπεσαν πάνω στον υπερβολικά ταραγμένο σκύλο τους.

koala2

Προχωρώντας προς το σαλόνι και ανάβοντας τα φώτα, ταράχτηκαν κι αυτές... Στον καναπέ τους καθόταν... φαρδύ πλατύ ένα κοάλα.

«Όταν ξεπεράσαμε το αρχικό σοκ, το διασκεδάσαμε. Ηταν φιλικό, είχε μικροτσίπ, καθόταν κοντά στο καλοριφέρ κι όταν πια μας βαρέθηκε, του ανοίξαμε και επέστρεψε στη φύση», δήλωσε η Vicki Haines, σύμφωνα με τη Metro.

Τα κοάλα είναι σε γενικές γραμμές φιλήσυχα ζώα που κοιμούνται 18-19 ώρες την ημέρα, αλλά δεν διστάζουν να επιτεθούν όταν νιώθουν ότι απειλούνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ