ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτισης από την ηρωίνη και είναι πλέον «καθαρός»

Σκύλος μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτισης από την ηρωίνη και είναι πλέον «καθαρός»
TUSTIN POLICE DEPARTMENT

Με την ιστορία της Bubba ασχοληθήκαμε από την πρώτη στιγμή δημοσιοποίησής της, για δύο λόγους. Αφενός γιατί δεν ακούς συχνά ότι σκυλί βρέθηκε θετικό σε χρήση ηρωίνης και μεθαμφεταμίνης, αφετέρου επειδή είναι ακόμα πιο σπάνιο να μπαίνει σε κλινική και να ακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτισης. Τώρα, μας δίνεται και νέα αφορμή, καθώς η Bubba είναι πλέον... καθαρή!

Τον περασμένο Μάιο, λοιπόν, η επτά μηνών, τότε, σκυλίτσα, βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου από αστυνομικούς, που έκαναν έφοδο για να συλλάβουν τον καταζητούμενο για διακίνηση ναρκωτικών ιδιοκτήτη της.

Η Bubba μεταφέρθηκε σε καταφύγιο, ωστόσο οι υπεύθυνοι πολύ γρήγορα κάλεσαν την αστυνομία για να τους αναφέρουν κάτι πολύ δυσάρεστο. Αφού έβλεπαν το σκυλάκι να είναι σε ληθαργική κατάσταση για ώρες, το υπέβαλαν σε εξετάσεις και βρήκαν στα ούρα του μεθαμφτεμίνη και ηρωίνη.

Έπειτα από διαδοχικά ιατρικά τεστ, οι κτηνίατροι αποφάνθηκαν ότι η Bubba ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και έκριναν ότι θα έπρεπε να μπει σε ειδικό πρόγραμμα για να απτοξινωθεί. Όπως κι έγινε...

Έπειτα από δύο μήνες, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του σκυλιού βγήκαν καθαρά και η Bubba ήταν πλέον έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Και στάθηκε τυχερή, καθώς σύμφωνα με τη Metro, υιοθετήθηκε από οικογένεια και μάλιστα έχει και μια... αδελφή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ