ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Εξάχρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη νεογέννητη αδερφή του

ΗΠΑ: Εξάχρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη νεογέννητη αδερφή του
Larry W. Smith/Getty Images/Ideal Images

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αντιμετωπίζει μια 62χρονη μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς από λάθος της βρήκε τραγικό θάνατο το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με τον Independent, η 62χρονη άφησε για τουλάχιστον μισή ώρα στο αυτοκίνητό της τα τρία της παιδιά, το νεογέννητο κοριτσάκι και δύο αγόρια ηλικίας 3 και 6 ετών, προκειμένου να επισκευάσει το κινητό της τηλέφωνο σε κοντινό κατάστημα.

Το βρέφος άρχισε κάποια στιγμή να κλαίει ασταμάτητα, γεγονός που σύμφωνα με την αστυνομία αποτέλεσε και την αφορμή του τραγικού συμβάντος. Ο εξάχρονος άρχισε να γρονθοκοπεί την αδελφή του για να σταματήσει το κλάμα και όπως τόνισαν οι Αρχές σε συνέντευξη Τύπου «την πετούσε στον αέρα σαν πάνινη κούκλα. Είναι ενδεικτικό ότι ο ουρανός του αυτοκινήτου ήταν γεμάτος αίματα από τα τραύματα που υπέστη το βρέφος στο κεφάλι».

Συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, έπειτα από 38 λεπτά, η 62χρονη προτίμησε να ζητήσει βοήθεια από γειτόνισσά της, που είναι νοσοκομά, παρά να καλέσει το 911 (τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης). Η τελευταία αντιλήφθηκε αμέσως ότι το μωρό ήταν ήδη νεκρό και η άφιξη ασθενοφόρου στο σημείο, δεν είχε, δυστυχώς, το παραμικρό νόημα.

Η γυναίκα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι έγινε μητέρα σε μεγάλη ηλικία χρησιμοποιώντας το σπέρμα του νεκρού συζύγου της που είχε κρατήσει σε τράπεζα σπέρματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ