ΚΟΣΜΟΣ

Τους βοήθησε να βγάλουν το αμάξι τους από χαντάκι και τον δολοφόνησαν

Τους βοήθησε να βγάλουν το αμάξι τους από χαντάκι και τον δολοφόνησαν
yout

Το σύνηθες για ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς τη βοήθειά τους είναι να ακούσουν ένα «ευχαριστώ», να τους ανταποδώσει τη βοήθεια αυτός που την έλαβε ή, σε κάποιες περιπτώσεις να γίνουν είδηση με κάποια αναφορά περί «καλού Σαμαρείτη». Το σπάνιο είναι να βρεθούν δολοφονημένοι...

Ένας 45χρονος άνδρας, ονόματι Chadwick Garret, πήρε τη χειρότερη δυνατή απόφαση, όταν βλέποντας ένα αμάξι σφηνωμένο σε χαντάκι και δύο νεαρούς να συζητούν προβληματισμένοι, σταμάτησε να βοηθήσει.

Ο Garrett πρότεινε στον 17χρονο Deon Antonio Frasier (αριστερά στη φωτό) και στον 19χρονο Michael Anthony Dupree-Tyler (δεξιά στη φωτό) να συνδράμει στις προσπάθειές τους υπό τον όρο να του δώσουν 20 δολάρια ως αντάλλαγμα. Λίγα λεπτά αργότερα, οι ρόδες του αυτοκινήτου πατούσαν και πάλι στον δρόμο και ο 45χρονος ζήτησε τα χρήματά του. Αντί αυτών, δέχθηκε τα πυρά του Frasier και έπεσε νεκρός.

Οι δύο νεαροί εξαφανίστηκαν αλλά για κακή τους τύχη εντοπίστηκαν από τις Αρχές της Β. Καρολίνα, συνελήφθησαν και πλέον «φλερτάρουν» έντονα με φυλάκιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ