ΚΟΣΜΟΣ

Ζητείται οικονόμος στο Μπάκιγχαμ με μισθό 1.666 ευρώ μηνιαίως

Ζητείται οικονόμος στο Μπάκιγχαμ με μισθό 1.666 ευρώ μηνιαίως
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/FACUNDO ARRIZABALAGA

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναζητεί οικονόμο για το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με μηνιαίο μισθό... 1.666 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού:

Δεν πρόκειται για μια απλή θέση εργασίας στα οικοκυρικά. Θα εργάζεστε και θα ζείτε σε ένα εκπληκτικό και ιστορικό κτίριο, ενώ θα παρουσιάζετε τον καλύτερό σας εαυτό στους συναδέλφους, τους επισκέπτες και φυσικά, τη βασιλική οικογένεια.

Οι αρμοδιότητες του οικονόμου είναι να καθαρίζει και να φροντίζει κυρίως εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα όπως τα χαλιά και τα έπιπλα μέχρι τα ιστορικά αγγεία και τους αναντικατάστατους πίνακες, αλλά και να περιποιείται τους καλεσμένους σε επίσημα δείπνα.

Τα προσόντα που πρέπει να κατέχει κάποιος για τη θέση, είναι: "να είστε περήφανος για την εργασία σας και να έχετε εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης χρόνου", σύμφωνα με την αγγελία.

Ο ετήσιος μισθός ανέρχεται στα 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και της διατροφής. Επιπλέον, ο οικιακός βοηθός του Μπάκιγχαμ δικαιούται άδεια 33 ημέρες, θα έχει ολοκληρωμένο πακέτο παροχών και 15% εργοδοτική εισφορά σε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Δεν διευκρινίζεται αν η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ θα περνάει από συνέντευξη τους ενδιαφερόμενους, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ