ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Βρέθηκε σε σοφίτα αγροτόσπιτου σκελετός γυναίκας μετά από 40 χρόνια

Γερμανία: Βρέθηκε σε σοφίτα αγροτόσπιτου σκελετός γυναίκας μετά από 40 χρόνια
Φωτογραφία αρχείου- Ένα αγροτόσπιτο στο Κλόπενμπουργκ wikipedia photos

Οι σοφίτες, ιδίως των παλιών σπιτιών κρύβουν πολλά μυστικά κρυμμένα ανάμεσα σε παλιές κούτες και αντικείμενα μιας άλλης εποχής που δεν έχουν δει το φως της ημέρας για χρόνια.

Η ανακάλυψη ενός Γερμανού στη σοφίτα του πατέρα του είναι μια από τις "creepy ιστορίες".

Ο 33χρονος έκανε ανακαίνιση στο πατρικό του σπίτι στο Κλόπενμπουργκ (Cloppenburg), στις 28 Αυγούστου και βρήκε τα λείψανα μιας γυναίκας, τα οποία είχαν καλυφθεί πρόχειρα από άχυρα και φύλλα. Όπως μεταδίδει η Bild, ο σκελετός ανήκει σε μια 28χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε το 1977.

Το μόνο που είχε απομείνει από τη αυτή ήταν ο σκελετός της και απομεινάρια των ρούχων που φορούσε εκείνη την εποχή, τα οποία αποτελούνταν από μερικά σακάκια, παντελόνια και ένα παπούτσι.

Σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης και μετά από ιατροδικαστική έρευνα, αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα έμενε πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι που βρέθηκε και εκτός αυτού τα ίχνη της είχαν χαθεί και το 1976. Βρέθηκε μετά από έξι εβδομάδες να περιπλανιέται στο δάσος.

Ήταν μητέρα τριών παιδιών και είχε ιστορικό ψυχολογικών ασθενειών. Ο σύζυγός της πέθανε το 2012. Όπως δήλωσε ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην έρευνα:

Είναι μια από τις πιο περίεργες έρευνες που έχω συμμετάσχει. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως η 28χρονη είχε μπει στη σοφίτα, αποκοιμήθηκε και πέθανε από το κρύο. Δεν πιστεύουμε ότι εμπλέκεται κάποιο πρόσωπο στην υπόθεση.

Στο αγροτόσπιτο, όπως δήλωσε ο 33χρονος που έκανε την ανακάλυψη, δεν είχε κανέναν επισκέπτη εδώ και 40 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ