ΚΟΣΜΟΣ

Κινητοποίησε μονάδα της Πυροσβεστικής για να κάνει πρόταση γάμου

Κινητοποίησε μονάδα της Πυροσβεστικής για να κάνει πρόταση γάμου
Patrik Osterberg-Pool/Getty Images/Ideal Images

Θέλει μεγάλη προσπάθεια να προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις σε εκατοντάδες συμπολίτες σου κάνοντας μια πρόταση γάμου. Ο Μαρκ Έντουαρντς, πάντως,  κατάφερε και δίχασε τους κατοίκους του Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία.

Ο Mark Edwards, ηλικίας 33 ετών, σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προτείνει στην αγαπημένη του και πυροσβέστη στο επάγγελμα, Jodi Vincent να ενώσουν τις ζωές τους.

Κάλεσε την Πυροσβεστική προφασιζόμενος ότι του έχει σφηνώσει μια βέρα στο δάχτυλο και δεν μπορεί να τη βγάλει, κάτι που σύμφωνα με τη Metro συμβαίνει συχνά στη Βρετανία, με τα... θύματα να ζητούν βοήθεια από πυροσβέστες.

Μια μονάδα, μέλος της οποίας ήταν η Vincent έσπευσε να βρει τον Mark Edwards για να τον λυτρώσει. Όταν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ο νεαρός γονάτισε, έβγαλε ένα δαχτυλίδι και έριξε τη βόμβα στη φιλενάδα μου...

«Όταν μας κάλεσαν, όλα κύλησαν ως συνήθως. Μόνο που όλοι, ακόμα και οι προϊστάμενοί μου γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί. Μόνο εγώ είχα πλήρη άγνοια...».

Παρά το... ρομαντικό της ιστορίας και τα συγχαρητήρια που απέσπασε ο γαμπρός στο Facebook, υπήρξαν (ναι, δεν συμβαίνει μόνο εδώ) και χρήστες που δήλωσαν εκνευρισμένοι. Οι λόγοι; Δύο. Ο πρώτος και σημαντικός ότι η υπηρεσία στερήθηκε για κάποια ώρα ένα όχημα και μια ομάδα για ανόητο λόγο. Ο δεύτερος, ότι δαπανήθηκαν «δημόσια» χρήματα...

Για την ιστορία, η απάντηση ήταν 'I do'

ΔΗΜΟΦΙΛΗ