ΚΟΣΜΟΣ

Έχασε τη μάχη από μια σπάνια ασθένεια μια μέρα πριν από τον ονειρεμένο της γάμο

Έχασε τη μάχη από μια σπάνια ασθένεια μια μέρα πριν από τον ονειρεμένο της γάμο

Η Άννα Σουάμπεϊ (Anna Louise Swabey) γνώρισε τον άντρα της ζωής της στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder πριν από ένα, περίπου, χρόνο.

Η Άννα και ο Άντι Μπελ είχαν προγραμματίσει τον πολυπόθητο γάμο τους για τις 17 Σεπτεμβρίου 2016. Θα ερχόταν ως επιστέγασμα στον μεγάλο τους έρωτα. Όμως πίσω από όλο αυτό κρυβόταν μια σπάνια ασθένεια που είχε η κοπέλα, ένας όγκος που ονομάζεται anaplastic astrocytoma. Είχε διαγνωστεί τον Ιανουάριο του 2015.

Η Άννα ήταν διάσημη μπλόγκερ και είχε δικό της κανάλι στο YouTube, από όπου και ξεκίνησε μια μεγάλη καμπάνια και κατάφερε να συγκεντρώσει 80.000 δολάρια για το Ογκολογικό Κέντρο Ερευνών. Μέσα σε αυτό το διάστημα γνώρισε τον Άντι, ο οποίος ήξερε για την ασθένεια της αλλά παρ’ όλα αυτά γνωρίστηκε και ξεκίνησε σχέση μαζί της.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο MailOnline:

Δεν βγήκα μαζί της από λύπηση, ένοιωσα κάτι δυνατό παρ ‘όλο που δεν είχαμε ειδωθεί ακόμα από κοντά. Και δεν θα μετανιώσω ποτέ για αυτό.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και τον ίδιο μήνα η Άννα έκανε την εγχείρηση εγκεφάλου. Ο Άντι βρισκόταν εκεί και στην εγχείρηση και στις χημειοθεραπείες, όταν έγινε και η πολυπόθητη πρόταση γάμου στην 12η συνεδρία

Στις 31 Αυγούστου, η 24χρονη έμαθε πως ο όγκος της είχε προχωρήσει στο 4ο στάδιο που είναι και το τελευταίο ωστόσο οι ελπίδες της δεν είχαν πεθάνει και πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς ποτέ να δείξει στους θαυμαστές της ότι υπέφερε.

Η αδελφή της ενημέρωσε το μπλογκ της την Παρασκευή γράφοντας απλά και λιτά:

Η Άννα έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω λέξεις για να εκδηλώσω πως νοιώθω. Είμαστε όλοι περήφανοι για το κουράγιο που έδειξε, το πνεύμα της και την αποφασιστικότητα της απέναντι στην ασθένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ