ΚΟΣΜΟΣ

Ο Λούις Χάμιλτον προκαλεί την τύχη του, τρομάζοντας μία τίγρη (video)

Ο Λούις Χάμιλτον προκαλεί την τύχη του, τρομάζοντας μία τίγρη (video)
Instagram

Άφοβος μέσα στην πίστα της F1 όπου «έπιανε» 320 χλμ/ώρα, άφοβος και μπροστά στο θεριό – ή, ακριβέστερα, πίσω από το θεριό...

Ο Λούις Χάμιλτον ίσως το θεώρησε διασκεδαστικό (για τον ίδιο, σίγουρα όχι για την τίγρη) να τρομάξει την «αγαπημένη Νικόλ» του, προκαλώντας ευθυμία στην ομήγυρη που, στο βιντεάκι, ακούγεται να γελά.

Το αιλουροειδές τρόμαξε, πέφτοντας στο γρασίδι, χωρίς, όμως, να «δείξει τα δόντια» σε ανταπόδοση στον... πλακατζή πιλότο της F1.

Ο Χάμιλτον είναι παλιός γνώριμος της «αγαπημένης», όπως την αποκαλεί, Νικόλ, την οποία γνωρίζει από μωρό και επισκέπτεται συχνά πυκνά στο καταφύγιο άγριων ζώων The Black Jaguar-White Tiger Foundation, στο Μεξικό.

louis 2

louis

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει επικριθεί πολλάκις από την PETA –φιλοζωική οργάνωση για την ηθική μεταχείριση των ζώων – όχι μόνο γιατί χρησιμοποιεί τα ζώα για την ευχαρίστησή του (αγκαλιάζοντάς τα άκριτα και βγάζοντας σέλφι) αλλά και γιατί φαίνεται είτε να έχει πλήρη άγνοια είτε να μην σπουδαιολογεί την απρόβλεπτη πλευρά της άγριας φύσης.

tiger

«Το να βλέπεις τίγρεις να χρησιμοποιούνται για φωτογραφίες προωθεί ευρέως την ιδέα πως τα άγρια ζώα ζουν για τη διασκέδαση των ανθρώπων όποτε αυτοί το επιθυμούν, αντί να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον και την ησυχία τους», λέει η Ελίσα Άλεν (Elisa Allen), διευθύντρια της PETA, καταλήγοντας (σχεδόν) βιτριολικά: «Αν ο Λιούις ρωτήσει κάποιο θύμα επίθεσης αιλουροειδούς ή, ακόμη, συγγενείς ανθρώπων που δεν επέζησαν από τέτοια επίθεση, θα τον διαβεβαιώσουν πως το να αγκαλιάζεις άγρια ζώα είναι απείρως πιο ηλίθιο από το να τα βάζεις με το Νίκο Ρόσμπεργκ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ