ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί ο Ολάντ και η Ριάνα μιλάνε στο Twitter;

Γιατί ο Ολάντ και η Ριάνα μιλάνε στο Twitter;

Τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλη την Ριάνα και αποφάσισε να γράψει ένα tweet στον Φρανσουά Ολάντ; Και τι της απάντησε – σχεδόν αμέσως – ο Γάλλος πρόεδρος;

Εκτός από μία εκρηκτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια η Ριάνα λαμβάνει μέρος σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Έτσι, αφορμή για το «τιτίβισμα» στον Ολάντ στάθηκε ένα πρόγραμμα της Unicef, που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση. Η τραγουδίστρια του είχε στείλει επιστολή, αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Είπε, λοιπόν να αναζητήσει τον Γάλλο πρόεδρο στο twitter και η επιλογή της δικαιώθηκε.

«Ολάντ, λάβατε την επιστολή μου; Περιμένω απάντησή σας! Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας όσον αφορά το πρόγραμμα 'Education Cannot wait'», έγραψε η Ριάνα.

«Αγαπητή Ριάνα, ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας. Θα λάβετε λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι η πρώτη προτεραιότητα», απάντησε ο Ολάντ.

«Καλά νέα! Περιμένω» την απάντηση, αντέδρασε αμέσως η Ριάνα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Unicef που εγκαινιάστηκε τον Μάιο κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής στην Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να επιτρέψει την πρόσβαση στην εκπαίδευση σε 13,6 εκατομμύρια παιδιά μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ