ΚΟΣΜΟΣ

Κάθειρξη 1.503 ετών για την κακοποίηση της κόρης του

Κάθειρξη 1.503 ετών για την κακοποίηση της κόρης του
Fresno County Superior Court

Ποινή φυλάκισης 1.503 ετών, η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί ποτέ στο Φρέσνο της Καλιφόρνια και μια απο τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, επιβλήθηκε σε έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με τον Independent, ο ηλικίας 41χρονος βιαστής, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιείται ώστε να μην στιγματιστεί το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο σήμερα είναι 23 ετών, βίαζε την κόρη του τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα από τον Μάιο του 2009 ως τον Μάιο του 2013.

lop

Όπως μάλιστα δήλωσε το κορίτσι στους δικαστές «καθ' ολη αυτή την περίοδο, δεν έδειξε την παραμικρή συμπόνοια. Δεν φάνηκε ποτέ ότι είχε έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού του τη σκέψη ότι κάνει κάτι κακό. Ακόμα και σήμερα, δεν έχει καμία μεταμέλεια».

Το εκπληκτικό και συνάμα αξιοπερίεργο είναι ότι ο δράστης απέρριψε δύο συμβιβαστικές προτάσεις της εισαγγελίας.

Στην πρώτη περίπτωση το δικαστήριο του πρότεινε να δηλώσει «ένοχος» σε συγκεκριμένες κατηγορίες και αν το έπραττε, θα του επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 ετών, ενώ στη δεύτερη, αφού είχε ήδη πει όχι την πρώτη φορά, η ποινή του θα ανερχόταν στα 22 χρόνια.

Τελικά, ο θρασύς πατέρας, ο οποίος δήλωσε ενώπιον δικαστών και ακροατηρίου ότι υπεύθυνη για όλα ήταν η κόρη του, καταδικάστηκε σε 1.503 χρόνια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ