ΚΟΣΜΟΣ

Επέστρεψαν στα πόστα τους φορώντας μαύρα οι ιερόδουλες της Μπανγκόκ

Επέστρεψαν στα πόστα τους φορώντας μαύρα οι ιερόδουλες της Μπανγκόκ

Έπιασαν ξανά δουλειά τα κορίτσια που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ στην Ταϊλάνδη, έπειτα από... αποχή δέκα ημερών σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του βασιλιά της χώρας.

Οι Ταϊλανδοί θρηνούν ακόμη για την απώλεια του Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του 88χρονου μονάρχη που βασίλεψε για περισσότερα χρόνια από κάθε άλλον στον κόσμο, με την διασκέδαση να είναι απαγορευμένη για έναν μήνα, ενώ ακόμη και οι τουρίστες παροτρύνονται να φορούν μαύρα ρούχα σε ένδειξη πένθους.

Όμως παρά τη θλίψη, κάποιοι εργαζόμενοι έπρεπε να επιστρέψουν στα πόστα τους, κι έτσι εκατοντάδες κορίτσια και αγόρια, έπιασαν ξανά δουλειά στην περίφημη Red Light District, με μία διαφορά: είναι όλοι μαυροντυμένοι.

Μικροσκοπικά μαύρα φορέματα, στολές καμαριέρας, μαύρες ψηλές μπότες, μαύρες τιράντες κι άλλα... αξεσουάρ, έχουν επιστρατευθεί από τους εργαζόμενους στη βιομηχανία του σεξ στην Ταϊλάνδη, οι οποίοι απαρνήθηκαν τις πολύχρωμες μικροσκοπικές... στολές εργασίας τους θέλοντας να είναι πιο... ευπρεπώς ενδεδυμένοι λόγω του πένθους.

580e158fceac3 BACKTOWORK

Φωτογραφίες που άρχισαν να... κυκλοφορούν στα social media, δείχνουν κορίτσια και αγόρια στην Μπανγκόγκ, να έχουν επιστρέψει στα πόστα τους, όμως αντί για τα πολύχρωμα μπικίνι τους, προσπαθούν να «ψαρέψουν» τους πελάτες τους φορώντας τα... πένθιμα κοστούμια τους.

Αν και θλιμμένοι, οι Ταϊλανδοί πρέπει να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και για κάποιους από αυτούς η εργασία στον τομέα του σεξοτουρισμού είναι μονόδρομος, οπότε βρήκαν τη... χρυσή τομή για να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, χωρίς να αισθάνονται ότι προσβάλουν την μνήμη του βασιλιά τους. Έτσι ντύνονται πιο... σεμνά και βγαίνουν στο πεζοδρόμιο για να βγάλουν και τα... σπασμένα της δεκαήμερης αποχής.

Στο ίδιο... mood τα μπαρ και τα κλαμπ της Μπανγκόγκ, που άνοιξαν ξανά, αλλά χωρίς να ανάψουν τα πολύχρωμα neon φώτα τους, ενώ και η μουσική δεν παίζει δυνατά. Η διασκέδαση επιστρέφει δειλά δειλά στην Μπανγκόγκ, με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της διασφαλίζοντας ότι τα νυχτερινά κλαμπ κλείνουν τα μεσάνυχτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ